Galaxy Watchosok figyelem! Megérkezett a Kézmosás emlékeztető app a Galaxy Storeba

A jelenlegi járványügyi helyzetet figyelembe véve, de ha ezen túljutunk későbbiekre nézve is, hasznos alkalmazást tett közzé a Samsung a Galaxy Watchosoknak.

Pár napja a Samsung, egy "Hand Wash" (Kézmosás) emlékeztető és mérő alkalmazást tett közzé a Galaxy Store-ban. 
Az erre való igény, az elmúlt hetekben/hónapokban nagyon megnőtt, és jó ha bizonyos időnként kapunk emlékeztetőt arról, hogy hahó ideje vóna kezet mosni. Főleg azoknak akik a jelenlegi helyzet ellenére is dolgozni kényszerülnek, illetve a különösen veszélyeztettek közé sorolhatók.

Az alkalmazás a Galaxy Watch-ra készült, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mossák meg a kezüket, ez a kulcsa annak, hogy biztonságban legyünk - írja a Samsung.

Ennek a segítségével a kézmosásunkat is mérhetjük. Az app erre 25 másodpercet ad, amiből az első 5 másodperc a szappanozásra van szánva, tehát összesen 20 másodperc az az időtartam amellyel gazdálkodhatunk, ez egyébként a WHO által ajánlott idő is.
Továbbá emlékeztetőt is beállíthatunk, hogy mikor értesítsen minket az óránk a következő kézmosás esedékességéről és megtekinthetjük a legutóbbi kézmosás óta eltelt időt is.

Az alkalmazás ide kattintva letölthető a Galaxy Storeból. Mindenképp megéri beszerezni mivel, nem csak a jelenlegi körülményeket figyelembe véve hasznos, hanem segít egy jó szokás kialakításában, amellyel kevesen rendelkeznek.